mloce ten przepis juz po raz trzeci. http://www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,,FOOD_9936_35581,00.html
jak sie podwoi proporcje to wychodzi gar na kilka dni.
do tego cornbread. z torebki, no trudno, nie od razu krakow zbudowano. http://en.wikipedia.org/wiki/Cornbread
maz troche krecil nosem na poczatku. ze niby ja, polka, gdzie mi do klasycznego tex-mex'u. obstawil sie bateria hot sauce, na wszelki wypadek. a tu prosz. yummy goodness.
Bardzo lubie, ale zima. Teraz to taramosalata :)
ReplyDeleteania: narobilas mi strasznego apetytu z ta taramosalata!bylam nawet w sklepie naszym lokalnym sie pytac, i nie mieli :( problem w tym, ze u nas jest tylko jedna restauracja grecka, i to taka se. moje pierwsze lata w NYC spedzilam w greckiej dzielnicy (nawet landlord byl grekiem), takze bylejakim greckim sie nie zadowole.... i co z tym fantem zrobic
ReplyDelete